Festa Anyal de Germanor 2010

“…Sento que vostè no conegui aqueix santuari; no sé al món un lloc més bonic. Sols trenquen sa dolça soledat els ocells amb sos càntics, els pagesos i devots amb ses oracions, el vent amb ses remors i, de tant en tant, algún llamp parteix aqueixes roques, sense fer mal a ningú…”

Jacint Verdaguer.

Carta al Marquès de Comillas. 6 de setembre de 1884

Aquestes paraules de Mossèn Cinto es van inspirar en els meravellosos paratges que es contemplen des de el Santuari de la mare de Déu del Món.

Justament aquest indret ens acollirà el proper dia 31 de maig, en la 45ª Trobada Pastissera del Gremi de Girona i que volem compartir amb tots vosaltres. Aquest any ha estat un any de canvis en la nostra Junta Directiva i és d’obligat compliment agrair als companys sortints la tasca emprada durant tot aquest temps. Alhora, donem també la benvinguda als nous membres de la Junta amb la seguretat que l’entusiasme i la dedicació continuaran caracteritzant la labor del Gremi de Girona.

No podem, però, deixar de banda la situación crítica i complicada dels temps que estem vivint. El nostre sector passa per moments difícils i preocupants, però estem segurs que l’esforç conjunt i la unitat de gremis ens farà més forts davant l’adversitat.

Retrobar-nos en aquestes Jornades Pastisseres ja tradicionals ens ajudaran a mantener la il·lusió i esperança en el futur.

Us esperem a tots. Aquest any més que mai amics pastissers; aquest any més que mai!

Cordialment, Josep Costa i Giralt, President


A continuació us mostrem el programa de la festa: PROGRAMA FESTA ANYAL DE GERMANOR 2010