FESTA ANYAL DE GERMANOR- 50 ANIVERSARI

BENVOLGUTS PASTISSERS, PASTISSERES I AMICS,

Enguany el nostre Gremi celebra el 50 aniversari de les Jornades de Germanor, no cal dir que aquesta data ens fa molta il·lusió, pel que significa que durant tots aquests anys, la Família Pastissera, hem aconseguit establir uns lligams prou forts per arribar fins aquí, i poder mirar el futur amb cert optimisme i forces renovades, conscients però de les moltes dificultats que passa el nostre sector de Pastisseria Artesana, com tot el petit i tardicional comerç, davant dels grans grups empresarials.

Ens complau fer-vos arribar el programa de la Festa Anyal de Germanor d’enguany, que es celebrarà a la ciutat de Girona, el proper dilluns 8 de juny.

La vetllada començarà a 2/4  de 12, davant la Catedral de Girona, on Monsenyor   Bisbe oficiarà la Santa Missa, i tot seguit anirem al Restaurant Mas Marroch de Vilablareix, dels Germans Roca de Girona.

Davant de les dificultats de poder accedir a la Catedral, per les persones amb mobilitat reduïda, tindrem unes autoritzacions per poder-hi accedir amb el seu propi vehicle, solament cal que ens ho facin saber el mes aviat possible.

Ja en els jardins del  Restaurant, es servirà un esplèndid aperitiu , i continuarem amb el dinar de Germanor. En el  transcurs del mateix, s’entregarà un llibret commemoratiu dels 50 anys de la nostra Festa Anyal de Germanor, i es recitaran uns poemes molt emotius, a càrrec de la nostra companya Dolors Vilaplana, seguirem amb uns parlaments encoratjadors de les autoritats i dels nostres representants, i acabarem amb un fi de festa, no menys esplèndid, a càrrec del nostre animador i músic acordionista Zdzislaw Crygus.

Us esperem a tots no hi falteu,

Cordialment Josep Costa i Giralt, President.

A continuació us mostrem el programa de la festa :  PROGRAMA FESTA ANYAL DE GERMANOR 2015

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada